Gevelbelettering

Gevelreclame, belettering uitgevoerd in gekleurd Acrylox, aluminium of geborsteld RVS. Materiaal leverbaar in verschillende diktes.

Gevelbelettering, gevelreclame

Onverlichte gevelletters, leverbaar in 8, 19 of 30 mm gekleurd Acrylox in standaard kleuren, aluminium of geborsteld RVS. De letters zijn aan de achterzijde voorzien van een blinde bevestiging voor montage op de muur.

Acrylox gevelletters

Leverbaar in 44 standaard RAL kleuren in materiaal diktes, 8, 19 en 30 mm. De letters worden uitgesneden met een lasertechniek in de gewenste vorm. Aan de achterzijde zijn de letters voorzien van aluminium draadeinden t.b.v. een blinde montage op de muur. Tevens is het mogelijk de letters te voorzien van zelfklevend voor plaatsing op glazenwanden.

RVS Gevelletters

RVS Gevelletters zijn leverbaar in plaatdiktes 1, 2 of 3 mm, geborsteld of gepolijst. Leverbare kleuren, zilver, goud en brons. De letters worden met een 600Watt laser gelasered voor een zeer nauwkeurig eindresultaat. De letters zijn aan de achterzijde voorzien van aangeschoten draadeinden voor een blinde montage op de muur.

Bevestigingsmaterialen

Standaard worden gevelletters van Baumann’s Graveerinrichting geleverd met afstandbussen in kleur. Bij RVS letters leveren wij stalen afstandhouders mee.

Meer informatie

Voor meer informatie over gevelletters kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 – 587 2 785 of info@baumann.nl.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Algemene informatie aanvraag Baumann Sign
Contact
Informatie