Project Folie plattegrond steden

Voor het vernieuwde hoofdkantoor van TomTom heeft Baumann\'s Graveerinrichting project vinylfolie geleverd in de vorm de stadsplattegrond van wereldsteden als Amsterdam, Parijs, Tokio en Londen. Totaal acht verschillende verdiepingen met verschillende kleuren en uitvoeringen.

Bewegwijzering TomTom

Voor het nieuwe hoofdkantoor van de Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen TomTom heeft Baumann’s Graveerinrichting interne bewegwijzering verzorgt. Uitgevoerd in projectfolie pre-space gesneden in blauwdrukken van steden als Parijs, Londen, Tokio en Amsterdam in nauwe samenwerking met D/Dock architecten.

Ontwerpfase

Verdeeld over acht verdiepingen (ca. 1250 m2 per verdieping) zijn er kasten geplaatst met verschillende faciliteiten. De kastdeuren zijn ca 2.5 meter hoog. Per verdieping is er gekozen voor een kleur, de kleur is terug te vinden in alle ontwerpen, van stoelen, muren van de vergaderzalen en de projectfolie. Per verdieping is een als basis gekozen voor een plattegrond van een stad, deze is als blauwdruk ontworpen.

Voorbereiding

Nadat alle concepttekeningen goedgekeurd waren door TomTom zijn wij de productie gestart, alle tekeningen werden omgezet naar productiebestanden. Alle verschillende onderdelen zijn gesegmenteerd voor de juiste volgorde bij het monteren van de folies.

Montage vinylfolie

Met ons ervaren plakteam hebben wij alle kastdeuren voorzien van projectfolie, alle kastdeuren schoongesneden en de pictogrammen geplaatst. Eindresultaat een fraaie uitstraling van de verdiepingen met een duidelijke link naar navigatie en routing.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie