Luxe RVS Bewegwijzering

Voor Petercam Financial Intelligence heeft Baumann\'s Graveerinrichting diverse luxe RVS bewegwijzering geleverd, waaronder een lichtbak, losse RVS letters en gegraveerde naamplaten.

Project Petercam

Met de uitstraling van de bewegwijzering wil Petercam een duidelijke en moderne uitstraling. Wij hebben Petercam geadviseerd om te kiezen voor geborsteld RVS als basis materiaal. In samenwerking zijn er verschillende producten vervaardigd.

Overzicht

RVS Lichtbak

Naast de hoofdingang waar bezoekers ontvangen worden is een RVS lichtbak gemonteerd. De lichtbak is geheel vervaardigd uit hoogwaardig geborsteld RVS. Het logo is verlicht met LED-technologie en de lichtbak is slechts 20 mm diep. Het geheel is blind gemonteerd zodat er geen bevestigingsgaten zichtbaar zijn.

RVS Logo

In de gang bij de hoofdentree is een logo Petercam gemonteerd. Uitgevoerd in losse RVS geborstelde letters gemonteerd op afstandhouders zodat er een fraaie diepte werking ontstaat.

Vinyl Folie

In de ontvangst ruimte zijn verschillende vinyl folie gemonteerd uitgevoerd met het logo van Petercam. Op een zeer speelse manier heeft het logo diepte gekregen waardoor de ruimte een warm welkom geeft aan de bezoekers. Verder zijn er in de kantoor ruimtes verschillende glas straal effect folies geplaatst voor een rustige werkplek.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie