De Persgroep Kantoren

Voor het hoofdkantoor Uitgeverij De Persgroep heeft Baumann Sign de interne project folies uitgevoerd, bestaande uit een kleurijk geheel van delen van kranten knipsels gemonteerd op de ramen.

De Persgroep Hoofdkantoor

Uitgeverij De Persgroep heeft gekozen voor een huisvesting in het INIT kantoren complex te Bontiusplaats in Amsterdam waar alle onderdelen van De Persgroep samen gehuisvest zijn. Baumann Sign heeft in samenwerking met architect en opdrachtgever de interne visuele aankleding verzorgt.

Project folie

Het kantoren complex heeft een open structuur waar veel licht van buiten het pand kan binnen komen. Vanwege privacy redenen en om een verhoogde concentratie niveau te creëren heeft Baumann Sign verschillende project folies aangebracht op de glazen wanden. Al basis ontwerp is gekozen voor een kranten artikel welke via grafische bewerkingen opgeblazen is tot een wolken patroon wat van een afstand een kranten artikel uitstraalt. Een fraaie aansluiting met de core-business van uitgeverij De Persgroep. In de openbare ruimtes is gekozen om diverse kleur nuances aan te brengen, in het kantoren gedeelte is gekozen voor een grijs tinten effect.

Vinyl folie logos

Bij de entree van uitgeverij De Persgroep is een grote glazen wand geplaatst. De wand is voorzien van alle merken en onderdelen van De Persgroep Media, de logos zijn speels op de wand gemonteerd, een fraai ogend effect.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie