Personeelsrestaurant VUmc

Interne bewegwijzering in het personeels restaurant van VUmc uitgevoerd door Baumann Sign. De bewegwijzering is ontwikkeld in directe samenwerking met opdrachtgever en architect.

Personeelsrestaurant VUmc

Voor de medewerkers van VUmc te Amsterdam is er een vernieuwd restaurant geopend, met een rustgevende uitstraling. Er is gekozen om verschillende zit gedeeltes te vervaardigen met elk een andere uitstraling. In samenwerking met ontwerpbureau en architect D/Dock heeft Baumann Sign de interne bewegwijzering vervaardigd.

Entree logo

Bij binnenkomst in het restaurant is aan de wand een logo geplaatst, uitgevoerd in de vorm van de nieuwe naam “het Plein”. De ontwerper zocht naar een roest uitstraling, uiteindelijk is er gekozen om het logo uit te voeren in cortenstaal. Een staal soort welke een donkerbruine kleur heeft en door de tijd heen enigszins veranderd van kleur. Hierdoor ontstaat een levendig geheel.

Uitgifte borden

Om de verschillende uitgiften aan te duiden is er gekozen voor een oplossing waarbij de borden met een speciaal ontwikkelde boog boven het gangpad hangen. Vervaardigd uit een metaal laser-gesneden arm, gemonteerd in de bestaande bouwconstructie, waaraan de uitgifte borden zijn gemonteerd. De borden zijn aan twee zijden voorzien van iconen.

Overige bewegwijzering

Verschillende ramen en ruimtes zijn voorzien van logo “het Plein” in een ton-sur-ton uitstraling uitgevoerd in vinyl folie. Bij de entree is een magnetisch bord geplaatst met losse rondjes, op de rondjes kunnen medewerkers met stift teksten schrijven en hierdoor ontstaat er een interactief prikbord en meer interactie onder de medewerkers.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie