The Dominican

Interne bewegwijzering in het design hotel The Dominican te Brussels in België uitgevoerd door Baumann Sign. De bewegwijzering is ontwikkeld in nauwe samenwerking met opdrachtgever en architect.

Hotel The Dominican, Brussels

Voor het design hotel The Dominican te Brussels heeft Baumann Sign de interne en externe bewegwijzering ontwikkeld en uitgevoerd. In nauwe samenwerking met de architect zijn de verschillende visuele elementen ontwikkeld.

Hotel The Dominican is een vier sterren hotel gevestigd in de binnenstad van Brussel, België. Dit oorspronkelijke 15e eeuwse klooster is geheel verbouwd met authentieke details tot dit design hotel.

Gevelbelettering

Er is gekozen voor een indirecte uitstraling van de letters op de gevel, vanwege de monumentale status van het pand was het noodzakelijk de letters op een montage balk te monteren. De letters zijn uitgevoerd in acrylaat doos letters en daarna gespoten op een brons metallic lak, voorzien van LED verlichting voor een hoogwaardige licht opbrengst.

Kamer nummer bewegwijzering

Het hotel telt ca 150 kamers en verschillende salons en luxe suites, de kamer deuren zijn voorzien van losse goudkleurige cijfers gemonteerd op deuren. De suite kamers zijn voorzien van naamborden gegraveerd met logo en teksten, blind gemonteerd op de muren. Door het gehele hotel zijn verschillende verwijzingen geplaatst uitgevoerd in goudkleurige naamplaten gegraveerd met teksten en pijlen.

Decoratie en montage

Op verschillende ramen, lampen en andere uitingen zijn met behulp van vinyl folie patronen aangebracht ter decoratie. De patronen zijn een belangrijk onderdeel van de visuele uitstraling van het hotel. Met een team van montage medewerkers is de bewegwijzering gemonteerd in het hotel, te Brussels in België.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie