Private Banker MeesPierson

Private banking kantoor te Luxemburg MeesPierson is in december 2004 geheel voorzien van folies op de glazen wanden.

MeesPierson, Luxemburg

Oplevering: december 2004

Voor een kantoorpand van MeesPierson Intertrust te Luxemburg was Baumann gevraagd om het pand te voorzien van diverse soorten vinyl folie’s.

Voortraject

In het voortraject is Baumann benaderd door een Amsterdams Architecten Kantoor om een offerte uit te brengen voor het aanbrengen van glasstraal effect folie’s in een bepaald patroon. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen met totaal meer dan 90 deuren. In samenwerking met de interieurbouwer is de opdracht bij ons terecht gekomen.

Voorbereiding

Baumann had slechts 3 weken de tijd om de bolletjes patronen te snijden. Per deur zaten er ca. 650 bolletjes verwerkt uit glasstraaleffect folie. Alle deuren zijn zorgvuldig voorbereid aan de hand van de tekening verstrekt door de architect.

Montage ter plaatse

Voor het plakken van de folie’s is Baumann met 3 medewerkers vertrokken naar Luxemburg, de geplande tijd voor deze klus was 3 werkdagen. Na twee volle dagen geplakt te hebben zat het meeste werk erop en op de laatste dag is een volledige check geweest van de geplakte folie’s. Waarna de oplevering van Baumann volgde.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie