Atlas kantoren

Amsterdam Zuid-Oost wordt gekenmerkt door een markant kantoren complex, Atlas kantoren. Baumann\'s Graveerinrichting heeft de interne bewegwijzering vervaardigd.

Interne bewegwijzering Atlas

Oplevering: 2006

Alle entree hallen van het Atlas kantoren complex, bestaande uit 5 verschillende gebouwen, werden door een architecten kantoor geheel gerestyled. Voor de interne bewegwijzering heeft Baumann het ontwerp en uitvoering gedaan.

Ontwerp fase

In de ontwerp fase is in samenwerking met de projectontwikkelaar, architecten kantoor en Baumann besloten om diverse bewegwijzering te ontwikkelen gespitst op de nieuwe sfeer die het pand gaat uitademen.

Er is gekozen om een verzamelbord te plaatsen bij de liften en in de liften. Tevens worden er klokken vervaardigd welke voorzien worden van een wereldbol en het desbetreffende continent.

Materialen

Voor de halborden is gekozen voor een plexiglas achterplaat met een gegraveerd kopstuk. Daaronder luxe RVS naamplaten welke d.m.v. RVS afstandbussen op de platen gemonteerd worden. De teksten hiervan zijn uitgevoerd in zelfklevend vinyl om eventuele mutaties gemakkelijk uit te voeren zijn.

Op de verschillende etages in alle panden zijn lasergesneden RVS etage aanduidingen geplaatst. Door verschillende soorten gebruikte materialen vormde het geheel een rustige, robuuste uitstraling.

Informatie
Baumann Sign
Bewegwijzering
Amsterdam

T: 020 - 587 2 785
F: 020 - 611 44 03
Contact
Informatie